Σούπερ Λίγκα: Ηρακλής-ΑΕΛ 1-0

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010 19:19
UPD:19:29
A- A A+

Το αυτογκόλ του Κουζέν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης ήταν για υπεραρκετό για τον Ηρακλή, ο οποίος επικράτησε έτσι με 1-0 της Λάρισας, έκανε το δυο στα δυο στο Καυτανζόγλειο και συνεχίζει χωρίς ήττας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν.

Παρότι από πλευράς κατοχής το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την ΑΕΛ ίσως να έχει ελαφρώς το πάνω χέρι, ο Γηραιός κατάφερε να σκοράρει σε ένα κομβικό σημείο και να διατηρήσει το προβάδισμά του μέχρι τέλους.

Συγκεκριμένα στο 29' ο Κουζέν με κεφαλιά μετά από φάουλ του Λίμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ είχαν προηγηθεί δυο μεγάλες στιγμές για τους φιλοξενούμενους προκειμένου να βρεθούν εκείνοι μπροστά στο σκορ.

Ο Ηρακλής, πάντως, λίγο πριν το ημίχρονο πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Ιάκομπ, που όμως ακυρώθηκε, καθώς ο διαιτητής Χαραλαμπίδης θεώρησε πως έκανε φάουλ ο Πολωνός επιθετικός στον Νταμπίζα, με τον οποίο αλληλοτραβιόντουσαν.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά τον Ελευθερόπουλο. Εν τέλει, οι προσπάθειες της κάμφθηκαν με την αποβολή του Ταυλαρίδη στο 82', ενώ με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι και ο Ηρακλής, όταν ο Χαραλαμπίδης έδειξε την κόκκινη στον Πίτου Γκαρσία σε κοκορομαχία που είχε με τον Μπλάζεκ.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κατσαμπής, Χοσέμι, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεργιανός, Σίσιτς (Καρλίνιος 89'), Κομπαγιάσι (Στοστ 75'), Μάρα (Πίτου Γκαρσία 59'), Γιάκομπ

ΑΕΛ (Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Βελάσκο (Ταλ 85'), Γκέρεμι (Μακίνουα 69'), Ρομέου, Μετίν (Σίμιτς 77'), Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Κουζέν

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις