Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-Ατρόμητος 3-1

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010 17:56
UPD:18:04
AΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές πέτυχε η νεοφώτιστη Κέρκυρα, η οποία επικράτησε με 3-1 του Ατρομήτου στο Παμπελποννησιακό στάδιο.

Οι Φαίακες, όπως και στη νίκη τους στην πρεμιέρα της νέας σεζόν με 2-1 επί της ΑΕΚ, ήταν εντυπωσιακοί κατά διαστήματα και με ηγέτη τον Ντένις Έπσταϊν δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Γερμανός άνοιξε το σκορ στο 26', ενώ στο 52' με όμορφο αριστερό βολέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Κέκρυρα ήταν ασταμάτητη και στο 58' ο Θανάσης Τσίγκας με σουτ πρόσθεσε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των τυπικά γηπεδούχων (αγωνίζονται στο Παμπελοποννησιακό λόγω ακαταλληλότητας της φυσική τους έδρας στην Κέρκυρα.

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Περόνε στο 65', όταν πλέον ήταν όλα αργά.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Παρασκευαΐδης, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Μακρής, Στολτίδης, Καλαντζής (62' Ιωάννου), Φλαβίνιο, Επστάιν (70' Γιάντσης), Τσίγκας (75' Λαμπρόπουλος)

Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Μελισσάς (56' Σαγκανόβσκι), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Ολιβέιρα (66' Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο (79' Σφακιανάκης), Φαβάλι, Μπρίτο, Περόνε, Καμαρά

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις