Σούπερ Λίγκα: Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 0-1

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010 20:12
UPD:22:36
AΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ

A- A A+

Με το πρώτο επίσημο γκολ του Μάρκο Πάντελιτς με τη φανέλα της ομάδας ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού εκτός έδρας, φτάνοντας τους έξι βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Ο Σέρβος επιθετικός χτύπησε στο 32ο λεπτό μετά από πολύ έξυπνη μπαλιά του Ριέρα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, οι οποίοι παρόλα αυτά διαμαρτύρονται πως στη φάση οι ερυθρόλευκοι δεν τήρησαν το fair play, καθώς στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονταν δυο παίκτες που ζητούσαν ιατρική βοήθεια.

Κατά τ' άλλα, η αναμέτρηση προσέφερε πολύ φτωχό θέαμα σε όσους την παρακολούθησαν. Ο Ολυμπιακός κάθισε πάνω στο 1-0 και στη συνέχεια δεν προσπάθησε να βγει μπροστά με ιδιαίτερες αξιώσεις, ενώ ο Πανσερραϊκός έδειχνε ανίκανος να βγάλει μια ορθολογική επιθετική προσπάθεια.

Όσο περνούσαν τα λεπτά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αύξαναν την πίεσή τους, χωρίς όμως και πάλι να απειλήσουν ουσιαστικά τον Νικοπολίδη, ο οποίος την περισσότερη ώρα τσακωνόταν με την εξέδρα που του πετούσε μπουκάλια.

Στο τελευταίο τέταρτο τα γεμίσματα προς την περιοχή των ερυθρολεύκων δεν είχαν τέλος, όλα τους όμως κατέληγαν να κόβονται άνετα από την άμυνα των φιλοξενούμενων που κράτησε άνετα το μηδέν.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Αμπουμπακάρι, ¶μο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Βρούτσινα, Μαβενέ, Λεοζίνιο (76' Ντάμπιτς).

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Φετφατζίδης (69' Ρόμενταλ), Φουστέρ (83' Ιμπαγάσα), Ριέρα, Πάντελιτς (61' Μήτρογλου),

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις