Σούπερ Λίγκα: ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010 22:28
UPD:22:38
AΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

A- A A+

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να βρέθηκε να προηγείται μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-0, όμως η ΑΕΚ με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ το πάλεψε και για τη νίκη.

Η Ένωση, έχοντας στο μυαλό της ακόμα τη νίκη από τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Χάιντουκ για τους ομίλους του Europa League, άργησε να μπει στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να υποστεί ταπεινωτική ήττα.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους με δυνατό σουτ του Αράς από το ύψος της περιοχής και κόντρα στη ροή του ματς, όταν οι γηπεδούχοι πίεζαν για να ισοφαρίσουν, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Φουρτούνη να κρεμάει από μακριά τον Αραμπατζή στο 82'.

Όλα έδειχναν πως το αποτέλεσμα ήταν μη αναστρέψιμο, αλλά η γρήγορη μείωση στο σκορ με κεφαλιά του Τζιμπούρ τρία λεπτά αργότερα έδωσε νέα πνοή στην Ένωση.

Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο 89' ο Σκόκο με εκπληκτικό μακρινό σουτ νίκησε τον Ντεγκρά και έκανε το 2-2.

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά και πάλεψαν για να πετύχουν και το τρίτο γκολ, που θα τους έδινε τη νίκη, όμως ο Αστέρας παγώνοντας σωστά το ρυθμό και κάνοντας καθυστερήσεις πήρε το βαθμό.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Τζεμπούρ, Μάκος, Μπλάνκο (79' Έντερ), Λαγός (63' Λυμπερόπουλος), Μπερνς (55' Λεονάρντο), Σκόκο, Γκέντσογλου

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Κερ (93' Κρις), Ρούμπιλ, Αράς (68' Φορτούνης), Ροτζέριο (84' Ριμκεβίτσιους)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις