Προβληματισμός σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 10:12
A- A A+

Προβληματισμένος είναι ο Νίκος Νιόπλιας με την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός και πιστεύει πως ο κύριος λόγος των κακών εμφανίσεων είναι η χαλαρότητα και η απειθαρχία ορισμένων παικτών.

Ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» μίλησε με τον βοηθό του Κριστόφ Βαζέχα για αυτά που βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο και έκριναν πως για όλα φταίει η χαλαρότητα. «Δεν γυαλίζει το μάτι μας και υπάρχουν αρκετές στιγμές που είμαστε πολύ χαλαροί και πιστεύουμε ότι η νίκη θα έρθει χωρίς κόπο. Με την Καβάλα προηγηθήκαμε, ελέγχαμε το παιχνίδι και ξαφνικά από ένα λάθος που έγινε λες κι έσβησαν τα φώτα και χαθήκαμε από το γήπεδο. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Πάντως ο Νίκος Νιόπλιας έχει την απόλυτη στήριξη του Νικόλα Πατέρα, με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» να του τονίζει: «Νίκο, προχώρα και κάνε αυτά που νομίζεις, για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας».

Ο Ν. Πατέρας ούτε καν σκέφτεται την αντικατάσταση του Κοζανίτη τεχνικού και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Κυριακή τού είπε να προχωρήσει για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Μάλιστα, αναμένεται να έχουν κουβέντα και από κοντά στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.

Προβληματισμός και στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης έγινε σύσκεψη στην ΠΑΕ.

Θοδωρής Ζαγοράκης, Παύλος Δερμιτζάκης, Μάκης Χάβος και Παντελής Κωνσταντινίδης έμειναν μέχρι αργά τα μεσάνυχτα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να αναζητήσουν τα αίτια της ισοπαλίας και της μέτριας εμφάνισης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, και να βρουν τον τρόπο που θα ανακάμψει η ομάδα.

Οι επαφές μεταξύ Ζαγοράκη και τεχνικής ηγεσίας θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες, αφού οι Θεσσαλονικείς περιμένουν από την ερχόμενη Κυριακή μια δύσκολη εβδομάδα με τρεις αγώνες σε επτά μέρες.

Εκείνο που αποφασίστηκε είναι να συγκροτηθεί ένα πλάνο που θα βοηθήσει τους βασικούς παίκτες να ανακτήσουν τη φόρμα τους, χρησιμοποιώντας εκείνους που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις