Γ. Καρατζαφέρης: Λανθασμένη προσέγγιση με τους μεταφορείς

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 14:51
A- A A+

Ούτε ο διάλογος έχει εξαντληθεί, ούτε το νομοθέτημα για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών κινείται προς το σωστό άξονα, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Φορτηγών.

«Προσπαθώ να ερμηνεύσω τις θέσεις του κυβερνώντος κόμματος και ομολογώ ότι αδυνατώ να καταλάβω. Έχουμε ακούσει ότι οι επαγγελματίες μεταφορείς είναι οι εφοπλιστές της ασφάλτου και ως εκ' τούτου πρέπει να ανοίξει το επάγγελμα. Να ανοίξει με ποιον τρόπο; Με πολυεθνικές εταιρείες που θα φέρουν 400-500 φορτηγά και θα εξολοθρεύσουν τους Έλληνες ιδιοκτήτες; Είναι μια λάθος προσέγγιση. Πιστεύω ότι ούτε ο διάλογος έχει εξαντληθεί, ούτε το νομοθέτημα κινείται προς το σωστό άξονα», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κ. Ελλάδος και Δ. Μακεδονίας, Βασίλης Τσιμουράγκας, παρατήρησε πως είναι δώρο άδωρο να καταποντιστούν άπαντες οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές. «Εμείς δεν ζητάμε από το κράτος. Εμείς τους δίνουμε. Αυτά που ζητάμε είναι πολύ ελάχιστα. Πρέπει λοιπόν και η κυβέρνηση να σκύψει το κεφάλι και να σεβαστεί και μας γιατί είμαστε πεταμένοι στο δρόμο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή