Πυρά Αλ. Παπαρήγα κατά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για την κατάσταση της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας

Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010 20:52
EUROKINISSI /ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και τη ΝΔ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία στην Ελλάδα επέρριψε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια συζήτησης στα γραφεία του κόμματος στην Ομόνοια για τη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία στην Ελλάδα.

«Οδεύουμε σε μια προσχεδιασμένη εγκληματική επιλογή της σημερινής κυβέρνησης, σιγόντο κράτησε και η ΝΔ, για την απελπιστική συρρίκνωση του τομέα της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, έτσι ώστε οι εφοπλιστές να κατασκευάζουν τα πλοία τους μακριά από την Ελλάδα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε ότι οδεύουμε σε ένα δρόμο πολύ ολισθηρό: «Να παραγγέλνουμε σε ¶ραβες και Γερμανούς πολεμικά πλοία που ενώ στην πραγματικότητα τα έχουμε προπληρώσει, δεν ξέρουμε στο τέλος τι θα παραλάβουμε. Και με τη συμφωνία ότι όταν θα ανεβαίνει το κόστος θα το πληρώνει το ελληνικό δημόσιο».

Πρόκειται, κατέληξε, πραγματικά «για σκάνδαλο των σκανδάλων και μπροστά σε αυτά που συζητάμε στη Βουλή αυτό είναι το μεγαλύτερο. Μόνο που αυτό το σκάνδαλο δεν αντιμετωπίζεται με εξεταστικές επιτροπές. Πρέπει να υπάρξει μεγάλη εξεταστική επιτροπή του λαού που πρέπει να απορρίψει και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στις εξετάσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή