Εν αναμονή της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η ΑΕΚ

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 17:33
A- A A+

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο φιλικό με την Καλλιθέα στις 7 Αυγούστου και πλέον αναμένει την απόφαση των δικαστών.

Σε περίπτωση που καταδικαστεί, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, που θα συμπέσει με την αναμέτρησή της στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Στην ακροαματική διαδικασία οι νομικοί εκπρόσωποι της ΑΕΚ υποστήριξαν πως το παιχνίδι δεν διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, αλλά από τις δυο ομάδες. Ακόμα, τονίσθηκε πως δεν υπήρχε στον αγώνα τέταρτος διαιτητής και παρατηρητής, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει και έκθεση για τα συμβάντα από αθλητικό παράγοντα.

Επίσης, οι άνθρωποι της Ένωσης επισήμαναν πως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν ήταν επαρκείς, όταν στο 80Ά μπήκα αρχικά κάποια παιδάκια στον αγωνιστικό χώρο για να ζητήσουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές και αυτά τα ακολούθησαν χούλιγκανς, οι οποίοι επιτέθηκαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις