Την τιμωρία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στις εκλογές του Νοεμβρίου ζήτησε η Αλ. Παπαρήγα

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 17:58
A- A A+

Την τιμωρία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις εκλογές του Νοεμβρίου και την ενίσχυση των ποσοστών των υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ, ζήτησε η γενική γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, κατά την ομιλία της στο ορυχείο λιγνίτη «Κύριο Πεδίο» της ΔΕΗ στην Κοζάνη.

«Αν επαναληφθεί με μικρές αυξομειώσεις το εκλογικό αποτέλεσμα του Οκτώβρη 2009, θα είναι σαν να σβήνει ο λαός ό,τι έγινε και πριν το 2009 και μετά. Κοιτάξτε, η ψήφος μετράει μόνο που τη ρίχνεις. Δεν μετράει το αν τη ρίχνεις βλαστημώντας ή βρίζοντας ή λέγοντας "άντε, σου δίνω άλλη μια ευκαιρία"», ανέφερε η κ. Παπαρήγα, σημειώνοντας πως ούτε η αποχή από τις εκλογές είναι λύση.

«Η αποχή είναι στήριγμα της σημερινής κατάστασης. Δεν πιάνει τόπο, ούτε θα φιλοτιμηθούν να πουν ότι ο λαός δεν ψηφίζει, άρα να αλλάξουμε πολιτική. Σκασίλα τους μεγάλη, μετράει τι ψηφίζεις», υπογράμμισε.

Υποστήριξε ακόμη ότι «αυτό που θα τους τρομάξει και θα τους προβληματίσει είναι οι ψήφοι, τα ποσοστά και τα αποτελέσματα στις εκλογές του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που πρωταγωνιστικά στηρίζει το ΚΚΕ»

Σύμφωνα με την κ.κ. Παπαρήγα, το σύστημα κρύβει κι άλλες «παγίδες», όπως είναι οι ανεπίσημοι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προκειμένου να μη διοχετευθεί αλλού η δυσαρέσκεια και στο δεύτερο γύρο να υπάρξει πάλι συσπείρωση.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή