Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που αργά το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα βρέξει το βράδυ κατά τόπους. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι στην Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Ιόνιο πρόσκαιρα θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 14 έως 18 και στην υπόλοιπη χώρα από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη στη Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στα νότια θα ειναι τοπικά έντονα. Σταδιακά απο τα δυτικά αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και ισχυρές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή