Σούπερ Λίγκα: Η προαναγγελία της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 14:07
A- A A+

Με τον Ηρακλή να κάνει μια από τις καλύτερες εκκινήσεις της ιστορίας του και να οδηγεί μέχρι στιγμή μόνος την κούρσα της βαθμολογίας, διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο το μεσημέρι (17:15, NOVA) με το παιχνίδι μεταξύ των δυο ουραγών: Ατρόμητος εναντίον Πανσερραϊκού στο Περιστέρι. Η νίκη μοιάζει μονόδρομος και για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους ιδιαίτερα να μην αντέχουν να χάσουν βαθμούς σε καμία περίπτωση.

Την ίδια μέρα, λίγες ώρες αργότερα στη μάχη μπαίνουν και οι δυο «αιώνιοι» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» τον Αστέρα Τρίπολης (19:30, ΝΕΤ) και τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο (19:30, NOVA).

Οι «ερυθρόλευκοι μετά το δύσκολο πέρασμά τους από τις Σέρρες, θέλουν τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες για να κάνουν το 3Χ3 και να ελπίζουν πως θα κάνει το στραβοπάτημα ο Ηρακλής για να περάσουν αυτοί πρώτοι. Το εμπόδιο, βέβαια, του Αστέρα μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι, αφού η ομάδα της Τρίπολης έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή πως θα παλέψει για το κάθε αποτέλεσμα

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η ισοπαλία με την Καβάλα έχει δημιουργήσει ήδη τους πρώτους τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας και οτιδήποτε άλλο από τους τρεις βαθμοί με τους «κυανέρυθρους» θα θεωρείται μέγιστη «γκέλα».

Οι αναμετρήσεις της Κυριακής ξεκινάνε με το παιχνίδι του πρωτοπόρου Ηρακλή με την Καβάλα στο Καυτανζόγλειο (16:00, NOVA). Ο «Γηραιός» έχει τη χρυσή ευκαιρία να παραμείνει πρώτος για ακόμα μια αγωνιστική, αρκεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Η σκληροτράχηλη Καβάλα, πάντως, δεν πρόκειται να παραδοθεί σε καμία περίπτωση αμαχητί.

Την ίδια ώρα (16:00, NOVA) η ΑΕΛ υποδέχεται στη Λάρισα τη νεοφώτιστη Κέρκυρα, η οποία έχει αρχίσει ιδιαίτερα φουριόζα τη νέα σεζόν με δυο νίκες (και μόνο μια ήττα από τον Ολυμπιακό) τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ημέρες.

Στα Πηγάδια η Ξάνθη περιμένει τον ΠΑΟΚ (18:15, NET), ελπίζοντας πως η αλλαγή προπονητή (έφυγε ο Νίκος Κεχαγιάς και επέστρεψε ο Γιάννης Παράσχος) θα αντιστρέψει το κλίμα και θα τη βοηθήσει να γυρίσει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων. Και ο ΠΑΟΚ, βέβαια, θέλει όσο τίποτα τη νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να ξεμείνει πίσω από το γκρουπ των πρωτοπόρων, μιας και το ξεκίνημά του φέτος μόνο καλό δεν ήταν.

Η ήττα από τον Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική σε συνδυασμό με την ήττα στη 2η από τον Παναθηναϊκό έχουν αφήσει τον ¶ρη με μόλις μια νίκη τη σεζόν. Παρόλα αυτά, όλοι στους «κίτρινους» ελπίζουν πως αυτό θα αλλάξει, καθώς με όπλο τη δύναμη της έδρας τους περιμένουν πως στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα λυγίσουν την αντίσταση του Εργοτέλη (18:15, NOVA).

Η αγωνιστική κλείνει για άλλη μια φορά με αναμέτρηση της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά η Ένωση ταξιδεύει στο Βόλο, όπου κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό (20:30, NOVA) θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της την ισοπαλία με τον Αστέρα για να πάει και με αναπτερωμένο ηθικό στην Αγία Πετρούπολη, όπου μεσοβδόμαδα θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

• ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:15 NOVA

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 NET

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NOVA

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

• ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ16:00 NOVA

• ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 16:00 NOVA

• SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 18:15 NET

• ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 18:15 NOVA

• ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - A.E.K. 20:30 NOVA

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις