Κούπερ: Συγκέντρωση και καλό ηθικό

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 17:27
A- A A+

Δυο είναι τα συστατικά που, σύμφωνα με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, πρέπει να ακολουθήσει ο ¶ρης για να επιτύχει τους στόχους του: Συγκέντρωση και καλό ηθικό.

«Από την στιγμή που υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, δεν υπάρχει χρόνος για αποκατάσταση, δεν υπάρχει χρόνος να δουλέψεις πολύ για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Ο ανταγωνισμός είναι αυτός που σου προσφέρει την αποκατάσταση για να είσαι έτοιμος για το κάθε παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής των «κιτρίνων» δυο 24ωρα πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και πρόσθεσε:

Αν θέλεις να έχεις πεποίθηση και θέλεις να πηγαίνεις καλά σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να έχεις καλό ηθικό. Αν αυτό κατεβαίνει δεν μπορείς να ανταπεξέρχεσαι και να έχεις καλή εικόνα στο παιχνίδι, όπως συνέβη σε εμάς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

Ο ¶ρης μετράει μόλις μια νίκη τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και γιΆ αυτό το τρίποντο με τους Κρητικούς θεωρείται μονόδρομος.

«Για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ξεφύγουμε από τα δύο τελευταία αποτελέσματα. Οι βαθμοί που χάνονται δύσκολα θα μπορέσουμε να τους βρούμε σε άλλα παιχνίδια», τόνισε ο Αργεντινός.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις