Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Πατέρας

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 20:09
UPD:20:26
A- A A+

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» πηγαίνει πλέον σε εβδομαδιαία βάση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να παρακολουθεί την πρόοδο των ποδοσφαιριστών και δεν μπορούσε να λείψει μια μέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Ο Πατέρας δεν θέλησε να μιλήσει προς τους παίκτες, αλλά αντίθετα συνομίλησε για λίγη ώρα με τους Νίκο Νιόπλια και Κώστα Αντωνίου.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» . Ακολούθως οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δυο γκρούπ εκ των οποίων το πρώτο έκανε τακτική, ενώ το δεύτερο εκτέλεσε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Ο Πετρόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον ματς με τον Πανιώνιο. Εκτός έμειναν οι Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Φερνάντες και Μαυρίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις