Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος-Πανσερραϊκός 2-1

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010 19:21
UPD:19:47
AΠΕ/ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ

A- A A+

Παρά την απόλυτη κυριαρχία στο πρώτο μέρος και το 2-0 στο 30', ο Ατρόμητος ίδρωσε για να κερδίσει τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι (2-1). Αιτία; Η ανόητη κόκκινη του Φαβάλι στο 45'.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αφού στο 7' έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Καμαρά, στο 21' άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Σενεγαλέζου σε σέντρα του Μπρίτο. Στο 25' το σουτ του Περόνε πήγε στο δοκάρι, όμως στο 30' το ωραίο πλασέ που επιχείρησε διπλασίασε το σκορ. Στη συνέχεια όμως άρχισαν τα στραβά για τον Ατρόμητο. Στο 37' ο Καμαρά τραυματίστηκε και αποχώρησε, ενώ στο 45' ο Φαβάλι αποβλήθηκε με... κουτή δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή βιάστηκε να εκτελέσει ένα φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή. Στο 60' ο Νταλέ δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή την μπάλα σε σέντρα του Λεοζίνιο, αλλά στο 66' ο Λεοζίνιο σούταρε, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γεωργιάδης μείωσε σε 2-1. Στη συνέχεια η μακεδονική ομάδα πίεσε για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παρότι ο Ατρόμητος έμεινε με εννιά παίκτες στο 90' λόγω αποβολής του Νάστου, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πανσερραϊκός παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (37' Τάτος), Σαρμιέντο, Περόνε (71' Σαγκανόφσκι), Φαβάλι, Μπρίτο (68' Σφακιανάκης).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Αλιντορ (54' Ντάλε), Αμο, Παντελιάδης, Κάστρο (71' Μπρίτεζ), Παπάζογλου, Μπέλιτς, Τάντιτς (46' Λεοζίνιο), Σουμπίνιο, Γεωργιάδης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις