Νιόπλιας: «Κάναμε τα εύκολα δύσκολα»

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010 22:12
UPD:22:53
A- A A+

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, παρά τη νίκη της ομάδας του. Αφορμή στάθηκε η ανόητη αποβολή του Σωτήρη Νίνη και το γκολ των «κυανέρυθρων» στις καθυστερήσεις.

«Στο τέλος δεχθήκαμε ένα γκολ που θεωρώ απαράδεκτο. Μας στοίχισε η αποβολή (του Νίνη) γιατί ήταν μια καθόλα λάθος επιλογή. Το πως εκτελέσαμε το φάουλ σε εκείνο το σημείο, τα πάντα. Μείναμε έτσι με 10 και χάσαμε και έναν σημαντικό παίκτη», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» , ενώ λίγο αργότερα υποστήριξε πως αν είχε άλλο ένα πεντάλεπτο ο Πανιώνιος, θα μπορούσε να κάνει τη ζημία στην ομάδα του.

«Κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Αν υπήρχε ένα πεντάλεπτο ακόμα, μόνοι μας θα βάζαμε και το δεύτερο. Όπως έγινε και στην Καβάλα. Γιατί δεν μας έπαιξαν τόσο για να μας βάλουν μέσα στο τέρμα και να γίνουν όλα αυτά».

Παρόλα αυτά, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Έχουμε δυνατότητες για να γίνουμε καλύτεροι και να φέρουμε τα περσινά αποτελέσματα», είπε και παράλληλα χαρακτήρισε τον Γιόσου Σαριέγκι καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού στον αγώνα.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μίκαελ Στάρε, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του «τριφυλλιού», αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στα 90 λεπτά, αλλά νομίζω πως και εμείς παίξαμε καλά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι μόνο να καταστρέψουμε το παιχνίδ των αντιπάλων μας. προσπαθήσαμε να είμαστε δημιουργικοί, αλλά μια άσχημη στιγμή στο τέλος του πρώτου μέρους μας κόστισε. Και επίσης ένα εύκολο γκολ που δεχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να παραδεχθούμε ότι ο Μάχο μας έσωσε αρκετές φορές».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις