Δυο εβδομάδες εκτός ο Γκοβού με θλάση

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010 16:26
UPD:17:32
A- A A+

Με δεδομένη την απουσία του Σίντνεϊ Γκοβού θα πρέπει να καταστρώνει τα σχέδια του ο Νίκος Νιόπλιας της ερχόμενες δυο εβδομάδες, καθώς ο Γάλλος επιθετικός υπέστη θλάση στην προπόνηση της Κυριακής.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Γκοβού -που χθες δεν αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, λόγω του θανάτου του πατέρα του- θα χάσει την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ για το Champions League και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη την άλλη Κυριακή. Προλαβαίνει, παρόλα αυτά, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 16 Οκτωβρίου, όσο και το ματς με τη Ρούμπιν Καζάν τρεις μέρες αργότερα.

Προβληματισμός, πάντως, επικρατεί στο «τριφύλλι» για το γεγονός, πως άλλος ένας καλά γυμνασμένος ποδοσφαιριστής μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ παθαίνει μυικό τραυματισμό. Οι περισσότεροι στην Παιανία ως αίτιο δείχνουν τη δουλειά του γυμναστή Αντώνη Κέζου (ο οποίος πρόσφατα αντικαταστάθηκε από τον γυμναστή του Χενκ τεν Κάτε, Λόρενς Έμπεν) στη καλοκαιρινή προετοιμασία.

Αξιοσημείωτο είναι πως τα τελευταία δυο χρόνια κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν είχε υποστεί μυικό τραυματισμό, όσο δηλαδή oι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» ήταν υπό την επίβλεψη του Έμπεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις