Σούπερ Λίγκα: ΑΕΛ-Κέρκυρα 1-1

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010 17:57
UPD:20:09
AΠΕ/INTIME SPORTS

A- A A+

Συνέχεια στα σπουδαία της αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα έδωσε η Κέρκυρα, η οποία αυτή την αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Οι Φαίακες αν και δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, μπόρεσαν εκτός έδρας να αμυνθούν σωστά και να κάνουν τη ζημιά σε μια ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα στην κατηγορία, που και αυτή έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με πολλές φιλοδοξίες.

Μάλιστα, το έργο των φιλοξενούμενων έγινε ακόμα πιο δύσκολο από τη στιγμή που η ΑΕΛ ήταν εκείνη που προηγήθηκε. Πιο συγκεκριμένα στο 23' ο Μετίν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για χέρι του Μαϊστόροβιτς μέσα στην περιοχή.

Η απάντηση από πλευρά Κέρκυρας ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο Γκουστάβο εκτέλεσε το φάουλ, ο Βιέρα αρχικά απέκρουσε, αλλά ο Φλαβίνιο πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία έγραψε το 1-1.

Στην συνέχεια και στην επανάληψη η Λάρισα ήταν εκείνη που πάλεψε για το δεύτερο γκολ, όμως η Κωνσταντόπουλος ήταν ανίκητος κάτω από την εστία των φιλοξενούμενων, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κολοβέτσιος έχασε τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς μετά από φάουλ του Γκέρεμι έστειλε τη μπάλα άουτ, παρότι ήταν ολομόναχος με το τέρμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κολοβέτσιος, Ταλ (81'), Γκέρεμι, Ρομέου, Μπλάζεκ (46' Αμπουχατζίρα), Μετίν, Κανόμπιο (72' Σίμιτς), Κουζέν

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (54' Ιωάννου), Φλαβίνιο (82' Μακρυδημήτρης), Τσίγκας, Μαΐστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής (63' Χαμπλ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις