Σούπερ Λίγκα: ¶ρης-Εργοτέλης 1-0

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010 20:14
UPD:22:51
AΠΕ/PIXEL

A- A A+

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ήρθε από τον πάγκο για να λυτρώσει τον ¶ρη, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Πολωνός επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στο 79ο λεπτό στη θέση του Ρουίζ και 12 λεπτά αργότερα συνδυάστηκε άψογα με τον Χαβίτο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ανίκητου, μέχρι εκείνη τη στιγμή, Δασκαλάκη.

Το γκολ αυτό λύτρωσε κυριολεκτικά τον ¶ρη, ο οποίος μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είχε σημειώσει μόλις μια νίκη και δυο ήττες. Παρόλα αυτά, η εμφάνιση των κιτρίνων κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο πρέπει να άφησε τον Έκτορ Ραουλ Κούπερ.

Οι γηπεδούχοι, για ακόμα μια φορά, παρουσίασαν πάμπολλες αδυναμίες στο παιχνίδι τους και απόδειξη αυτού είναι πως, παρότι ο Εργοτέλης έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 40' με αποβολή του Ολίσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη την πήρε για διαμαρτυρία και τη δεύτερη γιατί θεώρησε πως του έγινε φάουλ και έπιασε τη μπάλα για να σταματήσει το παιχνίδι), χρειάστηκε πάνω από 50 λεπτά για να λυγίσει την αντίσταση των Κρητικών.

Το παιχνίδι, πάντως, είχε ρυθμό στο πρώτο μέρος με τον ¶ρη να χάνει ευκαιρία στο 10' με τον Χαβίτο και τον Εργοτέλη στο 26' με τον Λεάλ. Οι παίκτες του Κούπερ κατάφεραν και να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα στο 39' με τον Ρουίζ, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

Στη επανάληψη ο ¶ρης πίεσε αρχικά για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως από το 60' και μετά ο ρυθμός έπεσε αισθητά μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις και στο νικητήριο γκολ του Τσέζαρεκ.

Οι συνθέσεις:

¶ρης (Έκτορ Κούπερ): Χουάνμα, Ρονάλντο, Κόκε, Ρουίζ (79' Τσέζαρεκ), Φατί (69' Τόχα), Μίσελ, Μενδρινός (46' Κάλβο), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Πρίττας

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπέτο, Ρομάνο, Καρέλης (46' Χρυσοφάκης), Ολίσε, Λεάλ (61' Ορφανός), Μπούντιμιρ (79' Βερπακόφσκις)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις