Παραίτηση Μπάγεβιτς από ΑΕΚ

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010 23:12
UPD:23:24
A- A A+

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αμέσως μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου η Ένωση γνώρισε μετά από άσχημη εμφάνιση την ήττα με 3-1.

«Ενημέρωσα τον κ. Αδαμίδη και τους παίκτες ότι παραιτούμαι. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου», δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το παιχνίδι και αμέσως αποχώρησε χωρίς να δεχθεί να απαντήσει σε κάποια άλλη ερώτηση.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φυσικά αποτέλεσε την αφορμή για τον Μπάγεβιτς, προκειμένου να προβεί στο συγκεκριμένο βήμα, όμως η άσχημη αγωνιστική εικόνα της Ένωσης από την έναρξη της νέας σεζόν, οι αποδοκιμασίες από μερίδα οργανωμένων οπαδών του συλλόγου, αλλά και η επίθεση που είχε δεχθεί στο φιλικό με την Καλλιθέα στις αρχές Αυγούστου βάρυναν εξίσου στο πάρει αυτή την απόφαση.

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον να ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί, αφού θα πρέπει να βρει πολύ σύντομα αντικαταστάτη για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήδη μετράει οκτώ χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός κούρσας τίτλου από πολύ νωρίς, όπως ακριβώς συνέβη και πέρσι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις