Κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ με αφορμή τις κινητοποιήσεις των μεταφορέων

Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010 19:22
A- A A+

Kόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΝΔ σημειώθηκε με αφορμή τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των μεταφορέων.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων επισήμανε «τη διαφορά ανάμεσα στη δική μας αντιπολιτευτική στάση, την υπεύθυνη -σήμερα- και εκείνη του ΠΑΣΟΚ πριν ένα χρόνο» και πρόσθεσε: «Όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός κατέβαινε στον Πειραιά και εμφανιζόταν ως “θύμα” των δακρυγόνων, που σήμερα, βέβαια, πέφτουν με δική του εντολή».

Οι επισημάνσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ο οποίος καταλόγισε στη ΝΔ τακτική λαϊκισμού και υποκρισίας της «απέναντι στα σημαντικά ζητήματα του τόπου».

Κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ πως «αντί να έχει ξεκάθαρες θέσεις για τις κρίσιμες αποφάσεις της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, έστω και ως έμπρακτη μεταμέλεια για την καταστροφική της διακυβέρνηση, κινδυνολογεί και επιχειρεί, ευτυχώς μάταια, να υπονομεύσει τις μεγάλες αλλαγές που προωθούμε. Εκεί εξαντλείται και η παρέμβασή της».

Απαντώντας ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως οι πολίτες έχουν αντιληφθεί, πλέον, τις επιλογές της κάθε πλευράς: Ο μεν Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς παρεμβαίνει για να λυθούν

τα προβλήματα, που τινάζουν στον αέρα την καθημερινότητα όλων μας, ενώ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, για να διογκώνεται η αναταραχή, να διαλύεται ο κοινωνικός ιστός και η μία κοινωνική ομάδα να συγκρούεται με την άλλη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή