Αντιπαράθεση ΝΔ - ΛΑΟΣ για το μνημόνιο

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 17:27
A- A A+

Εντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΝΔ και ΛΑΟΣ πυροδότησαν οι επισημάνσεις του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος υποστήριξε πως οι ευρωβουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ψήφισαν υπέρ του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης έκανε λόγο για ψευδείς αναφορές που αναδεικνύουν το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο κ. Καρατζαφέρης.

«Παρ’ ότι κάνει ό,τι μπορεί για να το ξεχάσει, του θυμίζουμε ότι ο ίδιος προσωπικά, το κόμμα του και οι βουλευτές του ψήφισαν το Μνημόνιο στη Βουλή, στηρίζοντας, έτσι ανοιχτά την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.

«Τώρα, αν ο κ. Καρατζαφέρης αισθάνεται την ανάγκη να επικαλείται τον κ. Σκυλακάκη στη σαθρή επιχειρηματολογία του, ένα μόνο καταφέρνει: Να επιβεβαιώνει στην πράξη την ανίερη “συμμαχία των προθύμων” που προ πολλού έχει εγκατασταθεί στην πράσινη πολυκατοικία, με θυρωρό τον ίδιο» κατέληξε.

Το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. έδωσε συνέχεια στην κόντρα. Σε ανακοίνωσή του κατηγόρησε τη ΝΔ για έλλειμμα πολιτικής που όχι μόνο δεν μειώνεται αλλά καθημερινώς μεγαλώνει.

«Αν δεν τους αρέσει ο κ. Σκυλακάκης ας παραδειγματιστούν από τον κ. Αβραμόπουλο, την κ. Γιαννάκου, τον κ. Σταϊκούρα, τον κ. Βάρδα και όσους σοβαρούς δεν επιτρέπουν την ισοπέδωσή τους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή