Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 05:00
UPD:05:35
A- A A+

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι. Ανοδος της θερμοκρασίας στα νότια.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως μετά το μεσημέρι καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ στη Δυτική και την Κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Από το βράδυ στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, κυρίως στη Δυτική Στερεά. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και πρόσκαιρα θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με σποραδικές βροχές. Στη Θεσσαλία θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι και καταιγίδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής το απόγευμα στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα βορειότερα καταιγίδες οι οποίες από το βράδυ πιθανώς να είναι ισχυρές. Ανεμοι: Νότιοι 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 31 βαθμούς Κεσλίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 4 Μποφόρ. Από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωϊνές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και βαθμιαία βελτίωση.

Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή