Πυρά Ντ. Μπακογιάννη κατά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 19:46
A- A A+

Πυρά τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά της ΝΔ εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επισκέφθηκε τα γραφεία του «Φόρουμ για την Ελλάδα» στη Θεσσαλονίκη, όπου υποστηρικτές της την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

«Με την κυβέρνηση που παλινωδεί και με την αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Σαμαρά που τη μια μειώνει το έλλειμμα σε τρία χρόνια, την άλλη σε δύο και τον άλλο σε ένα χρόνο η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά» σημείωσε και πρόσθεσε πως η ίδια βάζει το συμφέρον της χώρας πάνω από όλα.

Η κ. Μπακογιάννη σημείωσ ότι θα δώσει μάχες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να βγει η Ελλάδα από την κρίση το γρηγορότερο δυνατό και να χάσουν τα λεφτά τους όσοι έχουν επενδύσει στη χρεοκοπία της.

Σε ερώτηση αν αργεί η δημιουργία νέου κόμματος, υπογράμμισε: «Σιγά-σιγά. Αυτή τη στιγμή ο στόχος δεν είναι να δημιουργηθούν κόμματα προσωποπαγή. Αυτό το οποίο σήμερα έχει ο κόσμος ανάγκη είναι να εκφραστεί. Υπάρχουν δημιουργικές δυνάμεις σε αυτή τη χώρα που θέλουν να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις, τις δικές τους γνώμες. Με αυτές τις δημιουργικές δυνάμεις θέλουμε να επικοινωνήσουμε και είναι παντού».

Ερωτηθείσα για την επιστολή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την υπόθεση Βατοπεδίου, η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο σχόλιο να κάνω. Νομίζω ότι αυτά τα οποία είπε ο κ. Καραμανλής είναι πράγματα τα οποία είχε πει σε διάφορες δημόσιες παρεμβάσεις και νωρίτερα».

Μεταξύ αυτών που υποδέχθηκαν την κ. Μπακογιάννη ήταν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Κιλτίδης, ο πρώην υπουργός Χρήστος Κοσκινάς, ο πρώην υφυπουργός Αδάμ Ρεγκούζας, ο πρώην ευρωβουλευτής Γιάννης Γκλαδάκης, ο αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Δημητρίου και άλλα πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή