Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου 3-1

Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010 19:05
UPD:19:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

A- A A+

Με τον Μιραλάς να σκοράρει δυο φορές ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του συνονόματου Ολυμπιακού Βόλου στο Καραϊσκάκη με σκορ 3-1 και θα συνεχίσει να βρίσκεται για άλλη μια αγωνιστική στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πειραιώτες έλεγξαν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο μέρος, όταν και κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0. Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν σε απόδοση, μείωσαν στο σκορ και το πάλεψαν για να φτάσουν στη μεγάλη έκπληξη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό ο Βασίλης Τοροσίδης εκμεταλλευόμενος ασταθή απόκρουση του Γιακούποβιτς, ενώ στο 21', πάλι μετά από λάθος του τερματοφύλακα της ομάδας του Βόλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού βρήκε και στον Μιραλάς, στον οποίον και χρεώθηκε το γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχασε κι' άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ του, όμως δεν τα κατάφερε και με την ασφάλεια του 2-0 βγήκε χαλαρός στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που πλήρωσε.

Στο 71' οι Βολιώτες συνδυάστηκαν άψογα σε αντεπίθεση που επιχείρησαν, γύρισαν αρκετές φορές τη μπάλα και στο τέλος ο Ούμπιντες με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για να μειώσει σε 2-1.

Το γκολ ξύπνησε κάπως τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε και κατάφεραν στη συνέχεια να πάρουν ξανά τον έλεγχο της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Θα μπορούσαν, μάλιστα, να διώξουν γρήγορα και το άγχος τους, όμως ο Ριέρα έστειλε ψηλά τη μπάλα άουτ στο 81' σε πέναλτι που κέρδισε ο Μιραλάς (λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, αφού ο επιθετικός του Ολυμπιακού περισσότερο εκμαιεύει την εσχάτη των ποινών, παρά υπάρχει η όποια παράβαση).

Ότι, βέβαια, δεν κατάφερε να κάνει ο Ισπανός, το πέτυχε ο Βέλγος στις καθυστερήσεις με όμορφο πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Φετφατζίδη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα (70' Γ. Παπαδόπουλος), Φουστέρ, Ρόμενταλ (76' Φετφατζίδης), Ριέρα (89' Χολέμπας), Μιραλάς

Ολυμπιακός Βόλου (Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ψυχογιός (64' Καμπάνταης), Τομάς, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, ¶λβαρες, Ρόκας, Κάστρο (27' Μπρέσκα), Μόνχε, Ούμπιντες, Σολάκης (53' Καπετάνος)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις