Σούπερ Λίγκα: Καβάλα-Πανιώνιος 2-1

Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2010 21:27
UPD:21:36
A- A A+

Έστω και με παιχνίδι περισσότερο, η Καβάλα έπιασε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση με οκτώ βαθμούς, καθώς επικράτησε με 2-1 εντός έδρας του Πανιωνίου.

Οι Αργοναύτες προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ονουάτσι και διπλασίασαν τα τέρματά τους τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Νταρσεβίλ, δείχνοντας σε εκείνο το σημείο να καθαρίζουν τον αγώνα.

Παρόλα αυτά, η γρήγορη μείωση του σκορ με όμορφο σουτ του Βαζ Τε στο 52' επέτρεψε στον Πανιώνιο να μπει για τα καλά ξανά στη διεκδίκηση τουλάχιστον της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι μετατράπηκε σε γκραν γκινιόλ στη συνέχεια με τις δυο ομάδες να παίρνουν εναλλάξ τον έλεγχο και να φτάνουν κοντά στο γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, μάλιστα, ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα και οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις του Γκαλίνοβιτς για να πάρουν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Τόμασιτς, Θεοδωρέλλης, Ντιε, Καρντόσο, Αμπντούν, Βουτσίσεβιτς (66΄Αλεξαντρόβιτς), Ονουάτσι (86΄ Ντικρόκ), Νταρσβίλ (62΄ Ογκμπέτσε)

Πανιώνιος: Μάχο, Κοντοές, Βαρό, Λάτκα, Σιόβας (74΄ Πούπο), Μανιάτης, Κουμορτζί, Κούκετς (51΄ Βαζ Τε), Τσότσαλιτς, Μπάλαμπαν, Σαλαλί (81΄ Χίκα)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις