Αλ. Παπαρήγα: Δραματική η κατάσταση για τα νέα ζευγάρια

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2010 15:23
A- A A+

Τη στήριξη των νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Ίλιον για τα προβλήματα των νέων ζευγαριών, η κ. Παπαρήγα σημείωσε ότι η κατάσταση για τους νέους ανθρώπους, ιδιαίτερα για τα νέα ζευγάρια είναι δραματική, με την ανεργία να ανεβαίνει, με τα χαμηλά ημερομίσθια και πολλά ακόμη προβλήματα.

Τα νέα ζευγάρια, σημείωσε, δυσκολεύονται να δημιουργήσουν οικογένεια και κυρίως να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και κάλεσε τους νέους ανθρώπους να οργανωθούν, να μπουν στην πολιτική μάχη και να ενταθεί ο αγώνας το επόμενο διάστημα, καθώς προέβλεψε ότι τους επόμενους μήνες η κατάσταση θα επιδεινωθεί με νέα μέτρα και εκτός μνημονίου που θα φέρει η κυβέρνηση.

Πρόσθεσε πως για να αντιμετωπιστούν, τουλάχιστον εν μέρει, αυτά τα προβλήματα πρέπει να αυξηθεί το επίδομα ανεργίας και η πρόσβαση σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Η κ. Παπαρήγα έκανε επίσης αναφορά στον τρόπο με τον οποίο οι χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού αντιμετώπιζαν τα προβλήματα των νέων ζευγαριών αναφερόμενη σε σειρά παροχών που είχαν, τονίζοντας ότι αυτές ήταν και παραμένουν αξεπέραστες καθώς εξασφάλιζαν πολλά σε μια νέα οικογένεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή