Ο Β. Έξαρχος νέος γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 19:11
UPD:21:21
A- A A+

Ο Βασίλης Έξαρχος εξελέγη νέος Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνοντας 137 ψήφους.

Στην ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή για την πλήρωση της θέσης στο προεδρείο της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που είχε μείνει κενή μετά την υπουργοποίηση του Χρήστου Παπουτσή, από τους 157 βουλευτές του Κινήματος, ψήφισαν 144, καθώς τέσσερις απουσίασαν λόγω ανειλημμένων κυβερνητικών και κομματικών υποχρεώσεων, ενώ εννέα βρίσκονται σε αποστολή στο εξωτερικό.

Όπως προέκυψε από την καταμέτρηση της Εφορευτικής Επιτροπής, την οποία αποτέλεσαν οι Ανδ. Μακρυπίδης, Φρ. Παρασύρης και ¶γγ. Τόλκας, από τα 144 έγκυρα ψηφοδέλτια, ο βουλευτής της Λάρισας έλαβε 137 ψήφους, ενώ υπήρξαν και επτά λευκά.

Το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με τη νέα σύνθεση του, συγκροτήθηκε σήμερα σε Σώμα.

Ο καταμερισμός των άλλων αρμοδιοτήτων παρέμεινε ως είχε: Αναπληρώτρια Γραμματέας: Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη. Ταμίας: Στάθης Κουτμερίδης. Μέλη: Γιάννης Αμοιρίδης, Νίκος Ζωίδης, Εύα Καϊλή, Αφροδίτη Παπαθανάση.

Μετά την εκλογή του, ο Βασίλης Έξαρχος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την εμπιστοσύνη τους.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας. Γνωρίζω και γνωρίζουμε ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, ανεξαρτήτως ποιο κόμμα ψήφισαν στις εκλογές, θέλουν και ελπίζουν να βγει η χώρα το γρηγορότερο δυνατό από την οικονομική κρίση και να ξαναμπεί σε τροχιά ανάπτυξης», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Προχωράμε μπροστά, με αισιοδοξία, με σιγουριά, με βαθιά πεποίθηση ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας με συνεχή και μεθοδική δουλειά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή