Εθνική: Εν αναμονή Λυμπερόπουλου και Σαμαρά

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2010 15:16
A- A A+

Χωρίς τους Νίκος Λυμπερόπουλος και Γιώργο Σαμαρά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου προετοιμάζεται για τον αγώνα της Παρασκευής με τη Λετονία για τα προκριματικά του EURO 2012.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τον Φερνάντο Σάντος να ελπίζει πως ακόμα και την τελευταία στιγμή θα καταφέρουν να τεθούν στη διάθεσή του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μάλιστα, περιμένει αύριο ο Λυμπερόπουλος να μπει κανονικά στην προπόνηση, ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον επιθετικό της Σέλτικ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος περιμένει αύριο ο Λυμπερόπουλος να μπει κανονικά στην προπόνηση.

Κατά τΆ άλλα, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και έτσι θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να διεκδικήσει και ο Κονέ.

Για την Τετάρτη η προπόνηση της Εθνικής θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου και θα διεξαχθούν τα προσεχή δυο παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Έχει ταλέντο η Ελλάδα»

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε πρόκληση για την καριέρα του την Εθνική και τόνισε πως η Ελλάδα έχει πολλά ταλέντα.

«Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια είχαν καλές πορείες με τις μικρές εθνικές ομάδες. Πρέπει να τους υποστηρίξουμε και να τους ενσωματώσουμε σε αυτούς που υπάρχουν από τα προηγούμενα χρόνια στην Εθνική, προκειμένου να φτιάξουμε μία ομάδα που να μπορεί να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Για να κατακτήσει ξανά το EURO πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα μαζί», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις