Απάντηση ΝΔ σε ΥΠΟΙΚ: Ο λαός έχει μνήμη και συγκρίνει

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 13:04
A- A A+

Να είναι περισσότερο προσεκτικός όταν μιλάει για «παραμύθια για μικρά παιδιά» και για «ψέματα» αναφερόμενος στη ΝΔ, κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Χ. Σταϊκούρας.

«Ο κ. Παπακωνσταντίνου, για μια ακόμη φορά, έδειξε να αγνοεί την πραγματικότητα και τις βαρύτητες ευθύνες που ο ίδιος φέρει για τη διαμόρφωσή της», παρατήρησε ο κ. Σταϊκούρας και σημείωσε πως «σήμερα είμαστε εδώ εξαιτίας του κ. Παπανδρέου και της κυβέρνησής του».

Ο βουλευτής Φθιώτιδας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μετέτρεψε ένα πρόβλημα ελλείμματος και χρέους σε κρίση δανεισμού, δεν πήρε έγκαιρα μέτρα, ενώ μιλούσε απαξιωτικά για τη χώρα, το κύρος και την αξιοπιστία της, δεν άντλησε τα κεφάλαια που της προσφέρονταν και τελικά προσέφυγε στο Μηχανισμό Στήριξης χωρίς να διαπραγματευτεί τους όρους του Μνημονίου, έχοντα αποτύχει στου στόχους που έθεσε.

«Ας είναι, συνεπώς, περισσότερο προσεκτικός ο κ. υπουργός όταν, αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, μιλάει για “παραμύθια για μικρά παιδιά” και για “ψέματα”. Έχουν εθιστεί σ’ αυτά και είναι κακός σύμβουλος. Ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη, κρίνει και συγκρίνει», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Σταϊκούρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή