Φαν Μάαρβικ: «Το παρατράβηξε ο Ντε Γιονγκ»

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 14:21
A- A A+

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας Μπερτ φαν Μάαρβικ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, πως ο λόγος που «έκοψε» τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ από την αποστολή της ομάδας για τα προσεχή ματς των προκριματικών του EURO 2012 με Μολδαβία και Σουηδία ήταν ο τραυματισμός που προκάλεσε στον Χατέμ Μπεν Αρφά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, πως ο λόγος που «έκοψε» τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ (στη φωτόγραφία) από την αποστολή της ομάδας για τα προσεχή ματς με Μολδαβία και Σουηδία, ήταν ο τραυματισμός που προκάλεσε στον Χατέμ Μπεν Αρφά.

Ο Γάλλος άσος υπέστη διπλό κάταγμα στο ένα του πόδι λόγω τάκλιν του Ολλανδού χαφ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νιούκαστλ και θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τους επόμενους έξι μήνες.

Για τον φαν Μάαρβικ το μαρκάρισμα αυτό του Ντε Γιονγκ ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής που έκανε στα αντιαθλητικά μαρκαρίσματά του.

«Ο Νάιτζελ το παρατράβηξε αυτή τη φορά. Είναι πραγματικά ντροπή αυτό που συνέβη. Αυτή η κατάσταση δεν έχει κανέναν κερδισμένο. Ο Χατεμ Μπεν Αρφά υπέστη έναν σοβαρότατο τραυματισμό, ενώ ο Νάιτζελ υπόκειται σε σκληρή κριτική, την ώρα που εγώ χάνω ένα πολύτιμο παίκτη για δυο σημαντικά παιχνίδια», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

«Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολύ για το τι έπρεπε να κάνω. Ένιωσα πως το τάκλιν του Νάιτζελ ήταν τελείως απαράδεκτο και έχει ήδη στο παρελθόν κάνει πολλά άλλα τέτοια και συνεχίζει, παρότι το έχω συζητήσει μαζί του», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις