Αντ. Σαμαράς: Έρχεται νέα φοροκαταιγίδα

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 12:53
UPD:14:53

«Σε όλη την Ελλάδα βλέπω ανθρώπους που αναζητούν την ελπίδα, που βομβαρδίζονται από νέους φόρους και εκεί είναι το ζουμί της πολιτικής αναμέτρησης. Εμείς, είμαστε εδώ δίπλα σας, αποφασισμένοι να βοηθήσουμε», ανέφερε ο κ. Αντώνης Σαμαράς από την Τρίπολη απ’ όπου περιοδεύει.

A- A A+

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Τρίπολη απ’ όπου περιοδεύει ο κ. Αντώνης Σαμαράς, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν στις εκλογές του Νοεμβρίου τους υποψηφίους της ΝΔ, απέναντι στην νέα «λαίλαπα» που –όπως προέβλεψε- θα έρθει το 2011.

Μιλώντας σε πολίτες της Αρκαδίας, παρουσία του αντιπροέδρου του κόμματος κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, του γραμματέα κ. Ανδρέα Λυκουρέτζου και του εκπροσώπου Τύπου κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε, ότι έρχεται νέα φοροκαταιγίδα και ότι τη νέα χρονιά θα πονέσουν ακόμη περισσότερο συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι.

Α. Σαμαράς: Κομματική κοπτοραπτική του ΠΑΣΟΚ ο «Καλλικράτης»

Α. Σαμαράς: Κομματική κοπτοραπτική του ΠΑΣΟΚ ο «Καλλικράτης».

«Σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε, «βλέπω ανθρώπους που αναζητούν την ελπίδα, που βομβαρδίζονται από νέους φόρους και εκεί είναι το ζουμί της πολιτικής αναμέτρησης. Εμείς, είμαστε εδώ δίπλα σας, αποφασισμένοι να βοηθήσουμε. Δρομολογημένοι στην προσπάθεια για να πάει μπροστά ο τόπος», είπε, και κάλεσε τους Αρκάδες να στηρίξουν τον Δημήτρη Δράκο για την περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Κώστα Μανδρώνη για αντιπεριφρειάρχη Αρκαδίας και τον Γιάννη Σμυρνιώτη για δήμαρχο Τρίπολης.

Ο κ. Σαμαράς έβαλε και προσωπικά κατά του κ. Παπανδρέου, κατηγορώντας τον για μία ακόμη φορά ότι εξαπατά τους πολίτες. «Ο κ. Παπανδρέου λέει ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα. Έρχεται όμως ο κ. Στρος - Καν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον διαψεύδει. Μήπως λόγω εκλογών το νέο ψέμα;», διερωτήθηκε.

Τόνισε δε ότι ψήφος στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ σημαίνει λευκή επιταγή στα χέρια της κυβέρνησης. Και λευκή επιταγή στα χέρια της κυβέρνησης, πρόσθεσε, σημαίνει ότι μετά τις εκλογές, θα ακολουθήσουν τα χειρότερα μέτρα.

Α. Σαμαράς: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει λευκή επιταγή στα χέρια της κυβέρνησης

Α. Σαμαράς: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει λευκή επιταγή στα χέρια της κυβέρνησης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον Καλλικράτη «κομματική κοπτοραπτική του ΠΑΣΟΚ» και τόνισε ότι έχει μπει σε ένα καλούπι οικονομικά ανάπηρο, χωρίς αρμοδιότητες και πόρους.

Αναφερόμενος δε την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη, τον οποίο υποστηρίζει το κυβερνών κόμμα, έκανε λόγο για «μεταλλαγμένο» ΠΑΣΟΚ και τόνισε ότι «και εκεί πιστεύω ότι δεν τον θεωρούν δικό τους παιδί». Εμείς, υπογράμμισε, με τον Δ. Δράκο, έχουμε δικαίωμα να λέμε ότι είναι έντιμος και είναι άνθρωπος που θα σταθεί όρθιος, σε μία λαίλαπα που έρχεται.

Όπως σημείωσε εξάλλου, «το πρόβλημα για εμάς, είπε, είναι το μνημόνιο, που στηρίζει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ σήμερα. Εγώ σκέφτομαι τον απλό άνθρωπο, τον επιχειρηματία». «Ο κόσμος θέλει ελπίδα και όχι φόβο. Εμείς προσφέρουμε ελπίδα και μπορούμε να είμαστε δυναμικοί για το αύριο», πρόσθεσε.

Επισκεπτόμενος εν συνεχεία την αγορά της Τρίπολης, ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος. «Υπάρχει κόσμος που δικαίως παραπονείται ότι υπάρχει πρόβλημα όχι μόνο με την ίδια τη δουλειά, όχι μόνο με την έλλειψη κατανάλωσης που γίνεται μέσα από αυτή τη φοροκαταιγίδα που μας επεφύλασσε το ΠΑΣΟΚ. Κάποτε έλεγε λεφτά υπάρχουν και σήμερα δεν τα βρίσκει και πάει να τα πάρει από εκείνους που δεν έχουν κι εκεί είναι το πρόβλημα», δήλωσε, ενώ επισήμανε και την ανάγκη πάταξης του παρεμπορίου.

Επλεξε ακόμη το εγκώμιο του υποψήφιου δημάρχου Τρίπολης κ. Σμυρνιώτη και τον κάλεσε να είναι δίπλα στον απλό πολίτη που δοκιμάζεται, λέγοντας: «οφείλουμε να περάσουμε το μήνυμα της αξιοσύνης, δηλαδή μια παράταξη να επιλέγει με κριτήρια την αρετή ανθρώπων που νοιάζονται για την πατρίδα τους, τέτοιος είναι και ο Γιάννης Σμυρνιώτης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή