ΠΑΟ: Νέο ενδιαφέρον για Βιάνα

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010 10:33
UPD:11:17
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί τα Χριστούγεννα με παίκτη box to box και το όνομα του Ούγκο Βιάνα βγαίνει στο προσκήνιο λόγω και των καλών σχέσεων που έχει με τον Κάρλος Φρέιτας.Τι παίζει με Σκόκο – Μπλάνκο.

Ο Πορτογάλος μέσος είχε ακουστεί και το καλοκαίρι για το τριφύλλι, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Ομως, η χειμερινή ενίσχυση των πρασίνων αναμένεται να περιλαμβάνει στη λίστα το όνομα του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εξέδρα».

Ο αριστεροπόδαρος άσος της Μπράγκα είναι μια από τις επιλογές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη θέση του... κουβαλητή. Ο 27χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2013 και δεν είναι η μοναδική περίπτωση που θα κοιτάξουν οι πράσινοι.

Οχι ο Ρόνι, ο Σκόκο

Τα τρελά σενάρια που βγήκαν για τον Ροναλντίνιο είναι κατά φαντασίαν, απλά ο Νικόλας Πατέρας το περασμένο καλοκαίρι είχε επαφή με Ελληνα ατζέντη που εκπροσωπεί τον Βραζιλιάνο μέσο και είχε μια φιλολογική συζήτηση μαζί του για τις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις του Ρόνι. Αλλά ως εκεί.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό ο μοναδικός επιτελικός μέσος που κοιτούν και ενδιαφέρονται είναι ο Νάτσο Σκόκο. Ο άσος της ΑΕΚ περιμένουν τις εξελίξεις από το στρατόπεδο της Ενωσης και αναλόγως θα κινηθούν. Αν ο Αργεντινός δεν υπογράψει συμβόλαιο με τον «δικέφαλο», οι πράσινοι θα κάνουν κρούση για την απόκτηση του.

Μπλάνκο για μπροστά

Μετά την πώληση του Αντε Ρουκάβινα, ο Νίκος Νιόπλιας είχε ζητήσει έναν παίκτη για την γραμμή κρούσης αλλά αυτός δεν αποκτήθηκε ποτέ. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν την περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Οι πράσινοι παρακολουθούν εξ αποστάσεως την υπόθεση του φορ της ΑΕΚ και το σίγουρο είναι ότι μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού που είναι στα 600.000 ευρώ. Μάλιστα, το θέμα του Μπλάνκο θα καθορίσει και τη στρατηγική του τριφυλλιού, τον Ιανουάριο αφού θα κινηθεί για επιθετικό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις