Στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010 17:12
UPD:18:03
A- A A+

Ο Μανόλο Χιμένεθ πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος για την επιλογή του, ενώ υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για την ΑΕΚ. Αποθέωση από οπαδούς της «Ένωσης».

Το να πηγαίνει κόσμος στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί έναν ποδοσφαιριστή είναι σύνηθες φαινόμενο. Για την ΑΕΚ, άλλωστε, το είδαμε και πριν από λίγους μήνες με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Για προπονητή, όμως, είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Παρ' όλα αυτά, φίλοι της «Ένωσης» βρέθηκαν στα Σπάτα για να υποδεχτούν τον Μανόλο Χιμένεθ, φώναξαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και αποθέωσαν τον Ισπανό που, έστω και με μικρή καθυστέρηση, έφτασε με την πτήση της Iberia από Βαρκελώνη μαζί με τους τρεις βοηθούς του!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, ελπίζω να μην απογοητεύσω όλο αυτό τον κόσμο. Ευχαριστώ πολύ όλους για την υποδοχή. Θα πούμε περισσότερα τη Δευτέρα. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου και θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ, ο οποίος θα δώσει τη Δευτέρα τη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του.

Από την πλευρά της ΠΑΕ, επί της υποδοχής βρέθηκαν οι ¶ρναρ Γκρέταρσον, Κωνσταντινίδης και Βασίλης Δημητριάδης, ενώ παρών ήταν και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ, ¶κης Τάκης, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο αριθμός των οπαδών της «Ένωσης» ξεπέρασε τους 100 και δημιούργησε πολύ θερμό κλίμα, παρότι υπήρξε καθυστέρηση στην πτήση με την οποία ήρθε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. «Μάλλον προσγειώθηκες στο Βόλο, ρε Μανόλο, ρε Μανόλο», ήταν ένα από τα χιουμοριστικά συνθήματα!

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις