Καραγκούνης: «Έχω δώσει και έχω πάρει πολλά»

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010 17:48
A- A A+

Ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε περήφανος που έφτασε τις 100 συμμετοχές με την εθνική ομάδα και όπως τόνισε έχει δώσει πολλά και έχει πάρει πολλά τα 20 χρόνια που υπηρετεί τη «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον SENTRA 103,3:

«Είχαμε καλύτερο ρυθμό, το θέλαμε πολύ και όσο περνάει και έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας θα βρισκόμαστε και παραπάνω μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έχει ποιότητα και παιχνίδι με παιχνίδι θα πηγαίνουμε καλύτερα. Είδα ότι στο πρώτο μέρος είχαμε 78% κατοχή μπάλας, που σημαίνει ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα».

Για την ισοπαλία με τη Γεωργία: «Παιχνίδι που δεν μπορεί να κερδίσεις είναι σημαντικό να μην το χάνεις, ακόμα και με κατώτερο αντίπαλο Το ματς με την Γεωργία ήταν σημαντικό. Δεν κάναμε το 2-1 αλά και με αυτό έδειξε χαρακτήρα η ομάδα »

Για την προσθήκη νέων παιδιών στην ομάδα: «Εχουμε νέα παιδιά στην εθνική ομάδα και 20χρονους να σηκώνουν την φανέλα αυτή που πλέον ειναι βαριά. Εχουν μπολιαστεί όμως με την νοοτροπία του νικητή από παιδιά. Δείχνουν στις προπονήσεις ότι θέλουν να πετύχουν κάτι ανάλογο με εμάς».

Για το ρεκόρ των 100 συμμετοχών του: «Από το πρώτο φιλικό με το Σαλβαδόρ να έχω φτάσει στο επίτευγμα αυτά είναι σημαντικό για μένα. Είναι 20 χρόνια που υπηρετώ την ομάδα. Εχω δώσει πολλά και έχω πάρει πολλά σαν άνθρωπος κυρίως στο θέμα νοοτροπίας. Δεν έχω λείψει ποτέ από οποιαδήποτε εθνική ομάδα και διοργάνωση. Αισθάνομαι περήφανος και ήταν σημαντική στιγμή η βράβευσή μου».

Για τον τραυματισμό του: «Στεναχωρήθηκα πολύ και αυτή τη στιγμή έχω ένα τεράστιο αιμάτωμα και θα κάνω αγώνα δρόμου να προλάβω το ματς της Τρίτης. Εχω αιμάτωμα που είναι σημείο που πονάει πολύ αλλά προσπάθησα να βγάλω όλο το παιχνίδι. Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Τζιόλη: «Είναι κρίμα για τον Τζιόλη. Ειχε βρει ομάδα και την την φόρμα του και είχε μεγάλη ατυχία. Πρέπει την Τρίτη να του αφιερώσουμε την νίκη. Τα έδωσε όλα για την ομάδα, είναι πολύ καλό παιδί και είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Είμαστε όλοι δίπλα του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις