Σάντος: «Να χτίσουμε στην πρώτη μας νίκη»

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 16:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ

A- A A+

Στην αμυντική λειτουργία του Ισραήλ και την προσοχή που πρέπει να του δείξει η Εθνική στον αυριανό μεταξύ τους αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2012 στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος , τονίζοντας πάντως πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από την εμφάνιση του δικού μας αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Το κυριότερο ατού του Ισραήλ είναι η συμπαγής άμυνα που έχει κυρίως λόγω των δύο αμυντικών χαφ που δουλεύουν όπως πρέπει. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα κυριότερα όπλα του αντιπάλου από ΅κει και πέρα εξαρτάται τι θα κάνουμε εμείς», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Πρέπει να έχουμε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας με στόχο το γκολ και ταυτόχρονα να είμαστε καλά οργανωμένοι ώστε όταν χάνουμε την μπάλα να μπορέσουμε να την ξανακερδίζουμε για να μην δημιουργηθούν προβλήματα για μας».

Αναφορικά με τις απουσίες των τραυματιών Νίκου Λυμπερόπουλου και Αλέξανδρου Τζιόλη υποστήριξε πως «σίγουρα θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε απουσίες. Αλλά για δύο απόντες δεν έγινε και τίποτα», ενώ αναφορικά με τη σημασία μιας νίκης κόντρα στο Ισραήλ δήλωσε: «Οι νίκες δίνουν κίνητρο και είναι σημαντικές. Πρέπει να χτίσουμε στην πρώτη μας νίκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις