Για το θαύμα κόντρα στην Τσεχία η Εθνική Ελπίδων

Στην Τρίπολη η ρεβάνς του εις βάρος μας 3-0 στο Γίαμπλονετς (18:00, ET-1)
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:10
A- A A+

Ένα μικρό θαύμα θα κυνηγήσει σήμερα στην Τρίπολη (18:00, ET-1) η Εθνική Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας στη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού για τα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το βαρύ σκορ του ματς που διεξήχθη στο Γιάμπλονετς την περασμένη Παρασκευή δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη, οι οποίοι παρόλα αυτά δείχνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους.

«Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση αν και οι πιθανότητες είναι μικρές. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει», τόνισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός. «Πιστεύω ότι και με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες».

Όσον αφορά τον καταρτισμό της 11αδας ο Γιακουμής θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του θα βρίσκεται στο δεξί άκρο ο Αργυρίου και στο αριστερό ο Ιωαννίδης. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σιόβας και Τάσος Παπάζογλου, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Φορτούνης, Κουτσιανικούλης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Θανάση Παπάζογλου και Καρέλη.

Η όλη δυσκολία του παιχνιδιού, πάντως, συνοψίζεται στο γεγονός πως οι Τσέχοι έφτασαν μέχρι τα μπαράζ αήττητοι και σίγουρα ήταν ο ισχυρότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να βρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δρόμο του προς τα τελικά της Δανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νορβηγός Σβεν Οντβαρ Μόεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις