Ντ. Μπακογιάννη: Καταγεγραμμένο το ποιοι έβλαψαν τη ΝΔ

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:31
A- A A+

Σκληρή γλώσσα κατά της ΝΔ και προσωπικά κατά του Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την απάντηση της ΝΔ, στην τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι λαϊκιστής.

«Τέτοιοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι άλλο να πουν, δεν μπορούν να καληνυχτίζουν ανθρώπους που διαχρονικά έχουν προσφέρει, ξεχνώντας ότι αυτή η παράταξη έχει ιστορία», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Ντ. Μπακογιάννη: Καταγεγραμμένο το ποιοι έβλαψαν τη Ν.Δ.

Ντ. Μπακογιάννη: Καταγεγραμμένο το ποιοι έβλαψαν τη Ν.Δ.

«Ποιοι έβλαψαν και ποιοι στοίχισαν σε αυτήν την παράταξη διαχρονικά είναι καταγεγραμμένο», δήλωσε χαρακτηριστικά από το Ηράκλειο Κρήτης.

Όσον αφορά το χαρακτηρισμό ότι ο επίτιμος πρόεδρος είναι «ναυαγοσώστης του Γιώργου Παπανδρέου», η ανεξάρτητη βουλευτής απάντησε ότι δεν σχολιάζει δηλώσεις της ΝΔ, οι οποίες δεν έχουν ουσία, λέγοντας επίσης ότι τα δύο μεγάλα κόμματα αρμενίζουν με την ίδια πολιτική, καθώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι πολίτες δεν ασχολούνται πλέον με κοκορομαχίες.

Η κ. Μπακογιάννη βρίσκεται στην Κρήτη προκειμένου να παραστεί και στους τέσσερις νομούς στις παρουσιάσεις των υποψηφίων του συνδυασμού του Δ. Γιαννουλάκη τον οποίο στηρίζει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή