Γ. Πεταλωτής: Καμία δυστοκία στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων

Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 15:56
A- A A+

«Υπάρχει μια διαδικασία σε εξέλιξη, δεν υπάρχει δυστοκία και κωλυσιεργία, οι επιλογές που γίνονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρες και έχουν να κάνουν με πρόσωπα ικανά, καθαρά, που πιστεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο πρόσωπό τους συγκεντρώνουν πολλές κοινωνικές δυνάμεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, ερωτηθείς εάν υπάρχει δυστοκία στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις περιφέρειες.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι αν και ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στο Ν. Αιγαίο «έχει καταδικαστεί πρωτόδικα με δέκα μήνες φυλάκιση, δεν έχει καμία επίπτωση και εξακολουθεί να είναι υποψήφιος».

Ερωτηθείς σχετικά με το πότε θα ανακοινωθούν οι αντιπεριφερειάρχες στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού και εάν υπάρχει θέμα βέτο από διάφορους υποψηφίους, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι γίνονται οι καλύτερες επιλογές που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Για το εάν ο Π. Φασούλας συγκεντρώνει τα στοιχεία που αναζητεί το ΠΑΣΟΚ για τους υποψηφίους του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «είναι θέμα επιλογής» και επισήμανε ότι γίνονται διεργασίες που κατατείνουν στο να υπάρχουν τα καλύτερα ψηφοδέλτια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή