Π. Φασούλας: Δε θα στηρίξω επιλογές που με έθιξαν

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 12:43
EUROKINISSI

A- A A+

Σε συνέντευξη Τύπου προτίθεται να ανακοινώσει τη στάση που θα τηρήσει σε σχέση με τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Είναι φανερό -είπε- ότι δεν μπορώ να στηρίξω επιλογές που ουσιαστικά με έθιξαν και ως άτομο και ως πολιτικό, και ως αξιοπρέπεια. Θα κάνω συνέντευξη τύπου και θα ανακοινώσω τι θα κάνω. Το να σε χαστουκίζουν και να στρέφεις το άλλο μάγουλο σε ένα ιδεατό κόσμο ίσως να ήταν και ωραίο, στον πραγματικό κόσμο που ζούμε μπορεί και να είναι ύποπτο», ανέφερε ο κ. Φασούλας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι δε θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά ούτε ως υποψήφιος ούτε ως ανεξάρτητος και πρόσθεσε ότι «και ο Γιάννης Σγουρός και ο Γιάννης Δημαράς τυχαίνει να είναι πάρα πολύ φίλοι μου».

Καταφέρθηκε δε εναντίον του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μίχα, παρά το ότι ο τελευταίος έχει διαψεύσει ότι ενεπλάκη στις διαδικασίες αποκλεισμού του από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την Περιφέρεια Αττικής.

«Έχει βάλει βέτο για μένα ο κ. Μίχας. Έχει πει σε τρεις κομματικές οργανώσεις παρουσία δεκάδων πολιτικών στελεχών και παρουσία των δύο βουλευτών του Πειραιά του κ. Καρύδη και του κ. Μπεντενιώτη, ότι δεν θα είμαι εγώ υποψήφιος περιφερειάρχης στον Πειραιά», σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι αυτός ο αποκλεισμός θα ήταν αποδεκτός από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή