ΝΔ: Φτάνει πια ο διασυρμός

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 15:10
A- A A+

Οξύτατη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τις εικόνες έντασης που επικράτησαν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, άσκησε η ΝΔ, διά της υπεύθυνης του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Όλγας Κεφαλογιάννη.

Σε δήλωσή της, η κ. Κεφαλογιάννη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι μετέτρεψε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης σε πεδίο μάχης, «χωρίς σεβασμό στο ιστορικό μνημείο, αλλά και χωρίς συναίσθηση για το πόσο αμαυρώνει την εικόνα της χώρας».

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Μάχες σώμα με σώμα, ρίψη δακρυγόνων και συμβασιούχοι να σύρονται με χειροπέδες. Αυτή είναι η "Ελληνική" πραγματικότητα, που αντίκρισαν το πρωί δεκάδες τουρίστες και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η πραγματικότητα μιας Κυβέρνησης, που αδυνατεί να διαχειριστεί τα προβλήματα», διαπιστώνει η κ. Κεφαλογιάννη και καλεί τους αρμόδιους να δώσουν άμεσα εξηγήσεις.

«Οφείλουν να προστατέψουν την Ακρόπολη, που δεν είναι ούτε χώρος αντιπαράθεσης, ούτε όμως και χώρος διεκδίκησης δικαιωμάτων», τονίζει η τομεάρχης και καταλήγει: «Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο επεισοδιακών κινητοποιήσεων, που στοίχισαν ακριβά στον Ελληνικό Τουρισμό, η Κυβέρνηση όφειλε να είχε αναζητήσει λύσεις στο διάλογο. Δεν το έκανε. Φτάνει πια ο διασυρμός».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή