Υπέρ της απεργίας στην Α1 το Μαρούσι

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 15:53
A- A A+

Θετικά βλέπουν στο Μαρούσι το ενδεχόμενο να μην γίνει, όπως είναι προγραμματισμένη, η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ των βορείων προαστίων, Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε για το ενδεχόμενο της απεργίας και τόνισε πως θα ήθελε κάτι τέτοιο προκειμένου η ομάδα του, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, να μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Νova ΣΠΟΡ fm 94.6:

-Για την προσπάθεια που γίνεται στο Μαρούσι:

«Είναι μια επιτροπή σωτηρίας με τον άνθρωπο που έβγαλε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση τον Δήμαρχο του Αμαρουσίου. Αυτή τη στιγμή ο Αλεξανδρής, ο Μανολόπουλος και ο Ελληνιάδης έχουν φτιάξει μια ομάδα με 12 μπασκετμπολίστες που έχουμε υπογράψει και θα υπογράψουμε για να έρθουν και άλλοι παίκτες.

Ευχόμαστε να γίνει η απεργία για να μην γίνει η αγωνιστική για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε καλύτερα και να έχουμε περισσότερους παίκτες. Ο σχεδιασμός πάει καλά.

Σήμερα πήραμε και τα χρήματα από τον ΕΣΑΚΕ, τα οποία έπρεπε να τα έχουμε πάρει πριν από δύο μήνες.

Προσπαθούμε να σώσουμε το Μαρούσι και να φανούμε φερέγγυοι, τουλάχιστον στα παιδιά που τους είπαμε ΅ελάτε στην ομάδα και εμπιστευτείτε μαςΆ, και βέβαια στον δήμαρχο».

-Για το εάν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και τον φετινό στόχο της ομάδας:

«Οικονομικά προβλήματα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν και αυτό γιατί ο ¶ρης Βωβός έχει αναλάβει να πληρώσει το χρέος στην εφορία, τους προηγούμενους παίκτες. Ο Γιώργος Μπατούλης πήρε την εγγυητική για να παίξουμε στο πρωτάθλημα και τώρα «τρέχει» για να έρθουν στην ομάδα έσοδα είτε μέσω διαρκείας, είτε μέσω διαφημίσεων.

Εμείς βασιζόμαστε στα χρήματα που υπάρχουν από τη διαφήμιση στη φανέλα και στα τηλεοπτικά. Με την ομάδα που φτιάχνουμε έχουμε πολλές πιθανότητες να μείνουμε κατηγορία.

Ό,τι και να γίνει το Μαρούσι φέτος έχει μια χρονιά ορόσημο για να μείνει κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας».

-Για την ενασχόλησή του με την ομάδα σαν πρόεδρος της ΚΑΕ:

«Εγώ τρέχω από το πρωί ως το βράδυ. Περάσαμε ένα δύσκολο τρίμηνο, αυτά που έκαναν είναι πράγματα γελοία. Οι πρώτες ημέρες ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολες και μετά θα μπει το «νερό στο αυλάκι». Δεν είμαι μόνος μου, βέβαια. Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που ο καθένας έχει αναλάβει και από ένα πόστο και κάθε ημέρα μιλάμε για να βλέπουμε τη πρόοδο έχουμε κάνει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις