Συνάντηση «κοινωνικού χαρακτήρα» Γ. Καρατζαφέρη - Π. Μολυβιάτη

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 13:40
UPD:15:44
A- A A+

Επιβεβαίωσαν κύκλοι του προέδρου του ΛΑΟΣ τη συνάντηση που είχε ο Γ. Καρατζαφέρης με τον πρώην υπουργό των Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη, όπως ανέφερε σημερινό δημοσίευμα στο «Βήμα», ωστόσο διευκρίνισαν ότι επρόκειτο για μια συνάντηση καθαρά κοινωνικού χαρακτήρα.

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Μολυβιάτης θεωρείται εκ των βασικότερων συνομιλητών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Οι ίδιοι κύκλοι χαρακτήρισαν τον κ. Μολυβιάτη «Νέστορα της παράταξης» και υποστήριξαν ότι ο κ. Καρατζαφέρης δεν συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Δημήτρη Αβραμόπουλο, όπως γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες, αλλά έχει επικοινωνία μαζί του.

Εξάλλου, κύκλοι της ΝΔ δεν αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη συνάντηση και επισημαίνουν πως ο κ. Μολυβιάτης είχε ενημερώσει τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε στον κ. Καρατζαφέρη ότι η κεντροδεξιά είναι μία, εκφράζεται από τη ΝΔ και έχει αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ο κ. Καρατζαφέρης προσπαθεί ανεπιτυχώς το τελευταίο διάστημα να δημιουργήσει θέμα έκφρασης στο χώρο της κεντροδεξιάς και σε αυτή τη λογική, υπάρχουν και σχετικές διαρροές για άνευ σημασίας συναντήσεις του.

Μιλώντας σε συνεργάτες του ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε αποφασίσει τον δρόμο της πολιτικής απραξίας, κάτι που δεν είναι σύμφωνο με τη δική του λογική.

Την ίδια ώρα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό της ΝΔ ¶ρη Σπηλιωτόπουλο, αλλά είπε πως βρίσκεται σε επαφή με στελέχη από τον Κεντροδεξιό χώρο, στο πλαίσιο του άτυπου διάλογου για την επανένωση της Κεντροδεξιάς.

Ο κ. Βορίδης διέψευσε επίσης δημοσιεύματα που τον φέρουν να συζητά για τη συμμετοχή του στον υπό ίδρυση φορέα της Ντορας Μπακογιάννη και τόνισε ότι είναι βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή