Κούπερ: «Να παραμείνω στον ¶ρη για καιρό ακόμα»

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 14:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

A- A A+

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ¶ρη εξέφρασε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση των «κιτρίνων» προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του και όπως και ο ίδιος τονίζει θέλει να συνεχίσει το έργο του στον ¶ρη.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη κάποιες επίσημες συζητήσεις. Δεν μπορώ να δώσω συνεπώς ποσοστά. Αν με ρωτούσατε αν θέλω να παραμείνω στην ομάδα, σίγουρα μπορώ να σας πω ότι υπάρχει στο μυαλό μου επιθυμία να συνεχίσω για καιρό ακόμη. Όμως επίσημα δεν έχουμε συζητήσει κάτι», υποστήριξε στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί.

Αναφορικά τώρα με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, είπε: «Δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. Κάναμε κάποιες εξειδικευμένες προπονήσεις. Η δική μου ομάδα έχει και ένα επιπλέον κίνητρο καθώς παλεύει στην κορυφή και αυτό μπορεί να σου δώσει ένα διαφορετικό αίσθημα. Είναι σίγουρα μεγάλο κίνητρο. Η ομάδα μου έχει την κατάλληλη εμπιστοσύνη.

Η νοοτροπία που έχουμε είναι ότι θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και θα κερδίσουμε. Όμως είναι σίγουρο ότι ο αντίπαλος θα δημιουργήσει προβλήματα. Στο ένας εναντίον ενός είναι καλοί, έχουν μεγάλη ταχύτητα όμως και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις