Γ. Καρατζαφέρης: Μίλησα με τον κ. Μολυβιάτη και με αρκετούς άλλους

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 20:31
A- A A+

«Μίλησα με τον κ. Μολυβιάτη και με αρκετούς άλλους και συνεχίζω να μιλάω», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, χωρίς να αποκαλύψει το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον πρώην υπουργό.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη ο κ. Καρατζαφέρης, με την ευκαιρία παρουσίασης των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με το συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου, δεν έδωσε συνέχεια στις πρόσφατες δηλώσεις του για την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

«Πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις μιλάει ο μεγαλύτερος. Και ο κ. Μολυβιάτης είναι κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος», ανέφερε ερωτηθείς για δεύτερη σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησης, ενώ πρόσθεσε πως είναι «από εκείνους τους πολιτικούς που συζητά συχνά με συναδέλφους του. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που φοβούνται το διάλογο και κρύβονται στα γραφεία τους».

Ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ακόμη ότι δεν είναι πλέον φίλος με το νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη επειδή, όπως είπε, ενέδωσε στις πιέσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και δεν συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του τον αδελφό του Διονύση.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξήγησε ότι με τον κ. Ψωμιάδη ήταν φίλος και θα παρέμεναν φίλοι αν δεν έκανε, όπως είπε, μια πράξη η οποία δεν συμβαδίζει με τις δικές του αρχές. «Εγώ δε θα απαρνιόμουν για κανένα λόγο και έναντι οποιουδήποτε τιμήματος τον αδελφό μου το Σπύρο. Αυτό το οποίο έκανε ο κ. Ψωμιάδης έρχεται σε ευθεία κόντρα με τις αρχές που έχω και πίστευα ότι έχει. Με ένα τηλεφώνημα απαρνήθηκε τον αδελφό του», δήλωσε χαρακτηριστικά.Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή