ΛΑ.Ο.Σ.: Γκετοποιημένη η μισή Αθήνα

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 14:48
UPD:14:56
A- A A+

Οι λαθρομετανάστες βασιλεύουν στους δρόμους, το παρεμπόριο κλείνει μαγαζιά και η μισή Αθήνα είναι γκετοποιημένη, παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις κατά την επίσκεψή του στον κυριότερο εμπορικό δρόμο των Αθηνών, τον πεζόδρομο της Ερμού.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. συνοδευόταν από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αθηνών Αδωνι Γεωργιάδη, τους αντιπεριφερειάρχες και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του κόμματος.

Ο κ. Καρατζαφέρης είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Σωφρονά, ο οποίος του εξέθεσε εν συντομία τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και οι επιχειρηματίες, όχι μόνο της Ερμού, αλλά σε ολόκληρη την Αθήνα.

«Σε αυτή τη βόλτα στην Κεντρική αγορά της Αθήνας, την Ερμού, είδα ελάχιστα πρόσωπα να χαμογελούν και είδα καταστηματάρχες απελπισμένους που είπαν ότι κάθε μέρα μπαίνουν και πολλά "λουκέτα"», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας πως χρειάζεται μια άλλη πολιτική και άλλοι πολιτικοί για να εφαρμόσουν τη διαφορετική πολιτική.

«Πολύ φοβάμαι ότι είμαστε μπροστά σε μια δύσκολη περίοδο. Οι λαθρομετανάστες βασιλεύουν στους δρόμους. Το παρεμπόριο κλείνει μαγαζιά και η μισή Αθήνα είναι γκετοποιημένη. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τα πατάξουμε όλα αυτά και η προσπάθειά μας θα υλοποιηθεί τόσο από το Συνδυασμό μας στην Περιφέρεια υπό τον ¶δωνη Γεωργιάδη όσο και από την υπερψήφιση των υποψηφίων του ΛΑ.Ο.Σ μέσα στο ψηφοδέλτιο του κ. Νικήτα Κακλαμάνη», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της Αθήνας: «Δώστε δύναμη στους δικούς μας ανθρώπους για να μπορέσουμε νΆ αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα δείνα που καταδυναστεύουν δυστυχώς την πιο όμορφη πόλη του κόσμου».

Όπως εξάλλου ανακοινώθηκε, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στις 12.30, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος με θέμα τον διάλογο για την κεντροδεξιά.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή