Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 21:29
UPD:22:34
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε χωρίς βαθμολογικές απώλειες άλλο ένα δύσκολο ματς, καθώς επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σκόρερ και MVP για την ομάδα του «τριφυλλιού» ήταν ο Λουκάς Βύντρα. Ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας με ένα φοβερό σουτ στο 20' αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Κρέσιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του «δικεφάλου», δίνοντας έτσι άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Για τον Παναθηναϊκό αυτή η νίκη ήρθε ευκολότερα απ' όσο ίσως και οι ίδιοι οι παίκτες του Νίκου Νίοπλα θα φαντάζονταν, αφού έπαιζαν χωρίς την παρουσία των οπαδών τους (λόγω τιμωρίας της έδρας) και με τρεις σημαντικές απουσίες. Των Νίνη, Γκοβού και Λέτο.

Ο ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός, παρότι κατά διαστήματα -και κυρίως στο δεύτερο μέρος- είχε την κατοχή της μπάλας. Χαρακτηριστικό εξάλλου είναι το γεγονός πως μόνο στο 86' χρειάστηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας να επέμβει -με απόλυτη επιτυχία- σε κεφαλιά του Γιώργου Φωτάκη.

Στον αντίποδα ο Κρέσιτς έπρεπε να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά και να έχει την τύχη με το μέρος του για να σταματήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έχασε τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ ή να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του.

Η νίκη επιτρέπει στους «πράσινους» να προετοιμαστούν με μεγαλύτερη ηρεμία για το δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη (διαδοχικά ματς με Ρούμπιν Καζάν, ΑΕΚ, Ολυμπιακό) την ώρα που για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Τούμπα μοιάζει με ζωής ή θανάτου.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι , Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (66' Μαρίνος), Κατσουράνης, Λουίς Γκαρθία (78' Δημούτσος), Χριστοδουλόπουλος (59' Σιμάο), Σισέ.

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία (68' Φωτάκης), Βιτόλο, Ιβιτς (80' Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68' Ελ Ζαρ), Μουσλίμοβιτς

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις