Νιόπλιας: «Βρίσκουμε το ρυθμό μας»

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 22:09
A- A A+

Δίκαιη και σημαντική χαρακτήρισε ο Νίκος Νιόπλιας τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως εξήγησε, η τιμωρία της έδρας, αλλά και η ανάγκη που είχε ο ΠΑΟΚ για τη νίκη ήταν οι παράγοντες που δίνουν επιπρόσθετη αξία στην επικράτηση της ομάδας του

«Κάναμε μια σπουδαία νίκη και τη θεωρώ σπουδαία γιατί παίζαμε χωρίς κόσμο και γιατί ο ΠΑΟΚ για να κρατηθεί κοντά στους πρωτοπόρους θα έπρεπε να τα δώσει όλα. Επίσης θεωρώ πως ήταν δίκαια νίκη γιατί ήμασταν καλύτεροι και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος», υποστήριξε.

«Είχαμε οργάνωση και πειθαρχία. Και αν είχαμε τον κόσμο ίσως να είχαμε τελειώσει και νωρίτερα το παιχνίδι. Σιγά - σιγά μετά και τη νίκη επί του Εργοτέλη, όπου επίσης ήμασταν καλοί, νομίζω πως βρίσκουμε το ρυθμό μας», πρόσθεσε.

«Ακόμα και όταν γυρίσαμε πίσω ο ΠΑΟΚ δεν είχε ευκαιρίες. Και ο ΠΑΟΚ βέβαια όταν μας έδωσε χώρο δεν είχαμε τους γρήγορους παίκτες για να τον εκμεταλλευτούμε», σχολίασε για τις πολλές απουσίες του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια των δηλώσεών του δεν φάνηκε αισιόδοξος αναφορικά με το κατά πόσο οι τραυματίες θα προλάβουν το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν την ερχόμενη Τετάρτη.

«Δύσκολα τα πράγματα. Γιατί δε νομίζω ότι ούτε ο Σεντρίκ, ούτε ο Γκοβού προλαβαίνουν. Ο Λέτο ίσως. Ούτε ο Νίνης έκανε χθες προπόνηση. Δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα δούμε. Έχουμε μέρες ακόμη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις