Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2002 07:01
A- A A+

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα στα δυτικά και μέσα στη νύχτα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο θυελλώδεις και πιθανώς πρόσκαιρα πολύ θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 7 έως 13 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη στη Δυτική και Βόρεια χώρα καθώς και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις ισχυροί και στα νότια πελάγη πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές ενώ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται απο το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί μεχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή