Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-Καβάλα 1-1

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010 18:11
UPD:18:14
A- A A+

Aν κάποια ομάδα είναι δυσαρεστημένη από το... Χ της Πάτρας αυτή είναι η Καβάλα. Οι «αργοναύτες» ήταν καλύτεροι από την Κέρκυρα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά τελικά έμειναν στο 1-1.

Μετά από ένα άχρωμο πρώτο 15λεπτο στο πρώτο μέρος η Κέρκυρα ήταν εκείνη που αξιοποίησε την αμυντική αδράνεια της Καβάλας στον κακό αγωνιστικό χώρο της Πάτρας και σκόραρε στο 20' με τον συνήθη ύποπτο Επστάιν. Ο Γερμανός έγινε κάτοχος της μπάλας και μετά από ένα ωραίο κοντρόλ και ψύχραιμη εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Είχε προηγηθεί η σέντρα του Γκουστάβο και η κεφαλιά-πάσα του Τσίγκα.

Μετά το γκολ της Κέρκυρας η Καβάλα… αφυπνίστηκε και βγήκε μπροστά, χάνοντας δύο κλασικές ευκαιρίες. Η μία ήταν στο 27' όταν η κεφαλιά του Ογκμπέτσε η μπάλα ελάχιστα άουτ μετά από πολύ καλή σέντρα του Αμπντούν και η άλλη στο 29' όταν ο Ονουάτσι πάσαρε στον Ογκμπέτσε που κάνει ένα επικίνδυνο σουτ το οποίο μπλόκαρε με 2η προσπάθεια ο Κωνσταντόπουλος.

Γενικά στο πρώτο μέρος η Κέρκυρα είχε την ουσία, που ήταν το γκολ χωρίς να βγάλει άλλη μεγάλη φάση και η Καβάλα τις ευκαιρίες αλλά όχι τα κατάλληλα τελειώματα για να ισοφαρίσει… Μάλιστα οι Καβαλιώτες μετά το γκολ του Επστάιν ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους έχοντας εκτός από φάσεις και την κατοχή της μπάλας.

Με την Καβάλα να επιτίθεται συνεχώς και την Κέρκυρα να μην μπορεί ν' αντιδράσει όπως πρέπει ήταν αναμενόμενο οι Αργοναύτες να ισοφαρίσουν το ματς. Αυτό έγινε στο 62'.

Αρχικά ο Ογκμπέτσε έδωσε την μπάλα τον Νταρσεβίλ, ο οποίος έκανε την σέντρα, ο Αμπντούν έκανε το σουτ, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε και ο Ονουάτσι πήρε την μπάλα στην επαναφορά της για να σκοράρει από κοντά, κάνοντας το 1-1. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες είχαν κάποιες φάσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, που όμως δεν αξιοποίησαν, με συνέπεια το Χ να μείνει ως έχει.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν πιο πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν. Μάλιστα μέσα στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε τρεις φάσεις, με Νταρσεβίλ, Ογκμπέτσε και Χρκόβιτς! Τρεις πολύ καλές στιγμές, όπου θα μπορούσε να είχε βάλει και 2ο γκολ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις