Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010 18:14
A- A A+

Δεν φοβήθηκε το ματς σε κανένα σημείο και δικαιώθηκε. Ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές, όμως έφυγε με βαθμό από το Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο (2-2).

Ο Ατρόμητος προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό του και να πετύχει γκολ και τα κατάφερε στη λήξη του ημιχρόνου. Για ένα μισάωρο διατήρησε την υπεροχή, έστω κι αν δεν είχε τις κραυγαλέες ευκαιρίες, ζήτησε και πέναλτι στο 37' (σε χέρι του Ντελοζάι), για να έρθει το 43ο λεπτό και ένα λάθος του Ρόκα, να δώσει την ευκαιρία στον Μπρίτο να πλασάρει και να κάνει το 1-0.

Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήταν κακός. Αρχικά ενδιαφέρθηκε για την άμυνά του, όμως στη συνέχεια επιχείρησε να βγει μπροστά, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

Η λύση για τους φιλοξενούμενους ήρθε και από τον πάγκο και πάλι από τον Μπρέσκα, όπως είχε συμβεί και στη Νέα Σμύρνη. Ο Σλοβάκος επιθετικός, που πήρε τη θέση του Ρίκκα, έφυγε στην αντεπίθεση στο 57' και με πλασέ πέτυχε την ισοφάριση. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απαντήσει στο 62', αλλά το σουτ του Καμαρά πήγε στο δοκάρι, ενώ άλλο ένα σουτ του ίδιου στο 71' αποκρούστηκε από τον Ρόκα.

Το ματς είχε ανοίξει για τα καλά, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω συνεχώς και τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 79' να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Σαμπού μετά από σέντρα του Νεμπεγλέρα. Και πάλι όμως δεν κράτησαν τη νίκη.

Στο 83' ο Ντολεζάι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-2. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν την ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Καμπάνταη, αλλά δεν το κατάφεραν κι έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις